Kontakta oss

TEL: + 86-576-86089873
Fax: + 86-576-85062320
E-post: sales@zjaike.com
Hangzhou Factory: NO.7,22 St, Xiasha, Hangzhou, Zhejiang
Taizhou Factory: Yong'an industrisektorn, Taizhou, Zhejiang

Hem billigt guld Mini Hand torktumlare

1. automatisk beröringsfri infraröd, mer hygienisk

2. torka tid inom 10-15s

3. bästa 304 rostfritt stål gjuten locket

4. intelligent temperaturkontroll

5. övertid skydd

Beskrivning


1. Anpassade guldfärg hand torktumlare visar höggradig och underbara.

2. Färgglada 304 rostfritt stål skal, flera val, metall bostäder, hållbara och miljövänliga. Och en annan färg som du vill också kan anpassas för dig.

3. Trendig liten storlek är bekväm på en liten toalett.

4. Snabbt Torkningstid: snabbt torka händerna inom 10-15s.

5. Intelligent temperatur styrsystem: enligt ändring av temperaturen runt rummet för att styra luftflödet kalla och varma.Utmärkt Service: Erfarna sälj- och servicepersonal

Professionell fabrik: Avancerad utrustning och teknik.

Produkter av hög kvalitet: Vårt handtork är hög - Grade produkterInformation om företaget


Vi är ett professionellt företag som exporterar handtorkar och dispensers tvål. Många av våra produkter har fått certifieringar såsom CE, ROHS... Vi kan tillhandahålla lösning plan enligt standardiserat typprojekt eller baserat på kundernas krav. På grund av massor av erfarenhet av produktion och export. Vi upprätthåller idealisk plattform som ger alla tillförlitliga och högkvalitativa tillverkning för hushåll och kommersiella industrin över hela världen. Våra eviga mål är att optimera distributionsnätet och att möta det ökande behovet av ett globalt fält på ett hänsynsfull sätt.


1441471638_1446041384.jpgVår frakt


Internationell budfirma: För prov beställning, vi rekommenderar kunden att använda TNT, UPS, DHL eller FedEx. Vi har samarbetat med dessa företag många gånger, kan erbjuda kunden med ett konkurrenskraftiga courier pris.

Leverans med flyg: För liten beställning, vi rekommenderar kunden att använda luft leverans. Vår luft leverans agent har rik erfarenhet och pålitlig med luft företaget, kan vi erbjuda mycket attraktiva luft leveranspris.

Frakt av havet: Vi kan göra lastning på Shanghai, Ningbo eller Shenzhen Port med vår skotare eller utsedd speditör

   image001.png

Hot Tags: hem billigt guld mini handtork, Kina, leverantörer, tillverkare, fabriken, partihandel, offert, pris, köpa, anpassade, i lager, tillverkade i Kina
Förfrågning